Historie sukcesu naszych klientów

Ponad 200 000 zadowolonych klientów z 70 krajów.

Historie o sukcesach

Michalina D.

„Chciałam schudnąć, ponieważ mój lekarz powiedział mi, że dla swojego dobra muszę wrócić do zdrowego stylu życia. Trudno było znaleźć odpowiednią dietę, ponieważ mam różne alergie pokarmowe oraz problemy z trawieniem. Ale teraz mogę zdecydowanie powiedzieć, że jestem w dobrych rękach, ponieważ znalazłam książkę w pełni dostosowaną do moich potrzeb, która faktycznie działa!”

Aniela B.

"Kiedy otrzymałam moją książkę, byłam bardzo podekscytowana, ponieważ przepisy, wskazówki i inne zawarte w niej informacje przyczyniły się do kontynuacji mojej podróży po zdrowie. Chciałam schudnąć, ponieważ widziałam, że dzięki temu poczuję się zdrowsza. Musiałam przejąć odpowiedzialność za moją zdrową dietę, ćwiczenia i nawyki w nadziei na zmianę mojego stylu życia na lepsze. Gorąco polecam ten program, ponieważ na początek dobrze jest mieć jakiś plan. Jak już go opanujesz w dłuższej perspektywie, możesz robić to wszystko na własną rękę!"

Maria K.

„Chciałam schudnąć, ponieważ mój lekarz powiedział mi, że dla swojego dobra muszę wrócić do zdrowego stylu życia. Trudno było znaleźć odpowiednią dietę, ponieważ mam różne alergie pokarmowe oraz problemy z trawieniem. Ale teraz mogę zdecydowanie powiedzieć, że jestem w dobrych rękach, ponieważ znalazłam książkę w pełni dostosowaną do moich potrzeb, która faktycznie działa!”

Rozpocznij swoją podróż już dziś!

Pierwsza na świecie w pełni spersonalizowana książka o odchudzaniu. Zdobądź swoją książkę wypełniając krótki quiz.

WYBIERZ SWOJĄ PŁEĆ, ABY ROZPOCZĄĆ

Ludzie kochają Beyond Body

Alesha

1 recenzja

Zaproszony

3 października 2021 r.

Doskonała książka i informacje!

Plany posiłków są optymalnie skomponowane, a zespół obsługi klienta jest fantastyczny! Gorąco polecam tę książkę każdemu, kto szuka informacji na temat zdrowia i dobrego samopoczucia. Gorąco polecam!

Jasmine Sanders

2 recenzje

Zaproszony

11 października 2021 r.

UWIELBIAM!!

To jest dokładnie to, czego potrzebują, aby wdrożyć zdrowy i zrównoważony trybie życia. Szczególnie podoba mi się planowanie posiłków — nie trzeba zgadywać i kombinować, ponieważ wszystko jest zaplanowane na 28 dni.

Mandy Erickson

1 recenzja

Zaproszony

22 października 2021 r.

Pierwsze wrażenia: świetny zakup, doskonała jakość!

Książka dopiero co trafiła w moje ręce, więc ta recenzja dotyczy procesu zamawiania i pierwszych wrażeń po jej pobieżnym przekartkowaniu.

Jakość książki jest świetna i idzie w parze ze znakomitą oprawą graficzna. Doceniam opcje personalizacji i plan posiłków dostosowany do indywidualnych potrzeb.

Z niecierpliwością czekam na pojawienie się genialnych funkcji aplikacji towarzyszącej.

Jess Cox

1 recenzja

Zaproszony

24 października 2021 r.

Bardzo spersonalizowany

Bardzo spersonalizowany, łatwy do naśladowania, plan ćwiczeń i posiłków. Proste instrukcje z wieloma opcjami alternatywnych składników. Jedyną wadą jest to, że bardzo trudno jest znaleźć zakładkę ze stroną do logowania. Ze względu na kilka wprowadzonych zmian, moja książka jest nieco inna niż aplikacja. Nic wielkiego, bo jeśli nie podoba mi się posiłek w aplikacji, po prostu szukam go w książce. Posiłki różnią się od tych, które zwykle jadam i są bardzo sycące.

Ludzie kochają Beyond Body

Alesha

1 recenzja

Zaproszony

3 października 2021 r.

Doskonała książka i informacje!

Plany posiłków są optymalnie skomponowane, a zespół obsługi klienta jest fantastyczny! Gorąco polecam tę książkę każdemu, kto szuka informacji na temat zdrowia i dobrego samopoczucia. Gorąco polecam!

Jasmine Sanders

2 recenzje

Zaproszony

11 października 2021 r.

UWIELBIAM!!

To jest dokładnie to, czego potrzebują, aby wdrożyć zdrowy i zrównoważony trybie życia. Szczególnie podoba mi się planowanie posiłków — nie trzeba zgadywać i kombinować, ponieważ wszystko jest zaplanowane na 28 dni.

Mandy Erickson

1 recenzja

Zaproszony

22 października 2021 r.

Pierwsze wrażenia: świetny zakup, doskonała jakość!

Książka dopiero co trafiła w moje ręce, więc ta recenzja dotyczy procesu zamawiania i pierwszych wrażeń po jej pobieżnym przekartkowaniu.

Jakość książki jest świetna i idzie w parze ze znakomitą oprawą graficzna. Doceniam opcje personalizacji i plan posiłków dostosowany do indywidualnych potrzeb.

Z niecierpliwością czekam na pojawienie się genialnych funkcji aplikacji towarzyszącej.

Jess Cox

1 recenzja

Zaproszony

24 października 2021 r.

Bardzo spersonalizowany

Bardzo spersonalizowany, łatwy do naśladowania, plan ćwiczeń i posiłków. Proste instrukcje z wieloma opcjami alternatywnych składników. Jedyną wadą jest to, że bardzo trudno jest znaleźć zakładkę ze stroną do logowania. Ze względu na kilka wprowadzonych zmian, moja książka jest nieco inna niż aplikacja. Nic wielkiego, bo jeśli nie podoba mi się posiłek w aplikacji, po prostu szukam go w książce. Posiłki różnią się od tych, które zwykle jadam i są bardzo sycące.

Recenzje wideo

Tamra

Obejrzyj wideo recenzję

Chhavi Verg

Obejrzyj wideo recenzję

Kim

Obejrzyj wideo recenzję

Dołącz do naszej grupy społecznościowej

Ta grupa jest dla wszystkich, którzy chcą wspólnie budować zdrowy i zrównoważony styl życia!

Zachęcaj innych, aby w końcu poczuli się pewnie we własnym ciele

Pokazując światu kawałek swojej ekscytującej podróży!

Nie możemy się doczekać, aby pogratulować Ci Twojego wielkiego osiągnięcia. Podziel się swoją podróżą i wygraj!

Wyślij historię swojego sukcesu na adres [email protected].

(Zwycięzcy zostaną ogłoszeni pod koniec miesiąca)

Zachęcaj innych do prowadzenia zdrowszego stylu życia i ponownego uwierzenia w siebie.

Twoje osiągnięcia mogą motywować innych w trudnych chwilach wątpliwości.

Powinna rozpierać Cię duma! Udało Ci się! Powiedz innym, jak fantastycznie się czujesz będąc lepszą wersją SIEBIE!

Szanujemy Twoją prywatność. Jeśli nie chcesz udostępniać pewnych danych osobowych, takich jak imię i nazwisko, zdjęcia itp. - poinformuj nas o tym drogą mailową.

Health Insider

Beyond Body Review: How Good is This Personalized Wellness Book?

Whether you want to lose weight, build muscle or improve your overall well-being, following a personalized meal/workout plan is your best bet.

learn more

Zdobądź własną, w pełni spersonalizowaną książkę dotyczącą odchudzania!

WYBIERZ SWOJĄ PŁEĆ, ABY ROZPOCZĄĆ